Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Akár hova forgatom a parabolát...

Akár hova forgatom a parabolát, nem lát műholdat. Miért nem? A többi lent.

Figyelt kérdés
Vettem parabolát van egy egységünk is kártya benn minden frankó neten rákerestem merre áll a Thor nevű műhold ás akár hogy állítgatom,tekerem jobbra balra fel le nem talál semmit mi lehet a gond?
2013. márc. 14. 20:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jófelé keresem a thor-t mert neten megnéztem és a szembeszomszédunk kéményén megy át a zöld vonal és felfelé 33 fok csak azt nem tudom hogy a fejét merre felé tekerjem egyenlőre 10 fokkal balra tekertem játszok vele de még mindig semmi
2013. márc. 15. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Nézd így: szemed, műholdvevő fej, tükör a sorrend.

Ekkor ugye lóg lefelé a fej egy része, na ez a lelógó rész, az alja jobbra, órajárással ellentétesen, ez legyen mondjuk 11 fok. Ha ez így áll, nincs akadálya a hold befogásának.

Lehet később finomítani kell, de alapjában ez indulásnak jó.

2013. márc. 15. 18:22
 13/13 kgpassat válasza:

A videó úgy kezdődik, hogy forgatja a fejet...

Azt pedig nem írtad, hogy mekkora a parabola.

Azért nem ártana egy iránytű, hogy tudjad, merre van dél.

2013. márc. 15. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!