Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ebay.com ról szeretnék egy...

Levente221 kérdése:

Ebay.com ról szeretnék egy xbox 360 at rendelni?

Figyelt kérdés
és ez hogyan működik simán regisztrálok rámek hogy megveszem b állitom hogy hogyan szeretném apénzt küldeni be irom az árát+a szálitási költséget és csak várom hogy megérkezzen magyarországra? vagy hogyan működik segitenétek

2013. márc. 13. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Minek? Többre jön ki, mintha itthon vennéd újan, ráadásul ez biztonságos, garancia is van, és a régió is stimmel...
2013. márc. 13. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért akarsz garancia nélkül ebay-en venni drágábban... ennek semmi értelme. Magyarországon olcsóbban megkapod.
2013. márc. 13. 14:35
 3/8 A kérdező kommentje:
hát van amikor ugy van de én ojat találtam hogy Ft ba átszámitva szálítási dijjal eggyütt 20000Ft xbox 360 alapgép +kinect+2kar meg 6db játék kinect játékok is közöttük
2013. márc. 13. 14:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Aukcióban esetleg, NTFS rendszerût.
2013. márc. 13. 14:53
 5/8 A kérdező kommentje:
mi az a NTFS rendszerút?
2013. márc. 13. 16:04
 6/8 anonim ***** válasza:

20 ezerért max Kinect-et kapsz, mindennel együtt drágább lesz.

Ahogy már valaki írta, az aukció lesz.

2013. márc. 13. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Bazz de hülye vagyok... NTSC.

Szóval se a magyar tévékkel, se a magyar játékokkal nem kompatibilis.

2013. márc. 13. 18:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Levikem, a helyesirasodbol itelve nagyon fiatal vagy meg, nem fog ez neked menni... Plusz minimalis angol tudas is szukseges, plusz sajat bankszamla, sajat nevre szolo bankkartyaval. Olcsobb, egyszerubb, biztonsagosabb ha otthon, boltban veszed! Higgy nekunk, oreg rokak vagyunk mar ebben ;)
2013. márc. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!