Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » LG 32ld550 típusú tv-m van....

LG 32ld550 típusú tv-m van. Feltettem pendrivera egy hd-s filmet és egyáltalán nem érzékeli a filmet csak képet válaszhatok a menübe meg zenét. Ha a zene ikont választom akkor kiírja a mappákat de ha belelépek akkor üresnek mutatja. Valaki ötlet?

Figyelt kérdés
LG,32ld550

2013. márc. 11. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
2013. márc. 11. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:
nem akarom elhinni hogy ezt a kibas**tt tv-t megveszem és akkor vennem kell egy univerzális távkapcsolót mert az eredetivel nem lehet beállítani ... LG
2013. márc. 11. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
Itt nem írja hogy bármilyen film formátumot is lejátszana pl: Xvid,Divix,MKW,MP4 sajna azt kell mondjam bevásároltál vele.A Samsung TV-k majdnem mindegyik típusa gond nélkül játssza a filmeket ha teheted és nem akarsz többet csalódni bátran ajánlom nekünk kettő van.A baráti körömben szinte mindenkinek és nagyon pozitív a vélemény némelyiküknek én segítettem a választásban.Tudom hogy ez nem vigasztal ha van rá garancia én simán visszavinném és megmondanám hogy nagy átverés az egész és cseréljék ki némi ráfizetéssel egy másik típusra.
2013. márc. 11. 22:01
 4/4 anonim ***** válasza:

Bocsi a link lemaradt.Még annyit hogy nagyon sokat fogyaszt 150Watt.

[link]

Itt Pl: írja az USB-ről lejátszható formátumokat.Mellesleg egy kiváló készülék.

[link]

2013. márc. 11. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!