Következő generációs konzolok?
Ha veszek egy köv. generációs konzolt, vagy ps4, vagy az új xboxot, akkor azon el fog indulni a black ops2?
Vagyi ha megvezsem akkor tudok rajta játszani a régebbi játékokkal is?
vagy újra gyártyák a régebbi, de népszerű játékokat az új konzol követelményei szerint?
OFF: már így is eléggé le vagyok pontozva de azért válaszolok:
ON: Akármennyire is akarjátok hogy ha kijön a nextgen még utána is jöjjenek játékok lastgenre játékok de nem fognak. A PS vezetősége ugyan mondta hogy család barát lesz és még jönnek rá játékok de csak elég gyengus grafikával. (lásd PS2-re a FIFA 13). Szóval nem fognak sok játékot kidobni régi konzolra tehát csak a nextgen megjelenéséig kiadott (+ még néhány játékkal) lehet játszani a lastgenen. Szóval szerintem is várd meg az E3-at de szerintem nem éri meg venni mostani konzolt! :( Én is ebben a dilemmában voltam de végül PS vitát vettem és igaz nincs rá sok jó játék de amik vannak azok nagyon faják!
köszönöma válaszodat, én senkit sem pontozok le(kivéve ha nagyon bunkó)
te is kaptál egy zöld kezet :D
a FIFA 13-t felhozni rossz példa volt mivel PS2-re már vagy öt éve nem jelent meg játék
1-2 évig még fognak jelenlegi generációs konzolokra megjelenni játékok, noha nem az összes, de fognak
őszintén én azon is elcsodálkoztam hogy megjelent PS2-re
nem várt fordulat volt ez :D
Hagyjátok már szegény ps2-őt! Nem értem mit kell fikázni.
És amúgy miután kijön a ps4 (több mint fél év) akkor is még vagy 6-7 évig jönnek még a xbox-ra és ps3-ra játékok. A ps4 se lesz sokkal erősebb mint a ps3. Tehát mondjuk kijön a cod 10 akkor szinte teljesen ugyen úgy fog kinézni ps3-on mint ps4-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!