Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hordozható hangszórót szeretné...

Caola kérdése:

Hordozható hangszórót szeretnék készíteni ötlet? Interneten kerestem de nem találtam választ rá, hogy is kéne megcsinálni az áramkört?

Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy hekus de szeretnék készíteni hordozható hangszórókat dobozzal együtt stb csak nem tudom hogyan tudom megoldani azt, hogy az áramot külön akkumulátorról szedje és ne csak azt a kevéskét használja föl amit a telefonom ad. Kiszedtem egy kis zseb hordozhatóból az áramkört így működik 4 1,5 voltos elemmel de nem így akarom megoldani :D Ötletek?

2013. márc. 8. 14:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hát nekem muszáj volt kivezetnem az erősítő potijait valahogy, mivel nem akartam folyton belenyúlkálni. Így is elég gagyi minőségűek az eredetik, így szinte kézenfekvő volt, hogy kivezetem az eredetiek helyére. Ezzel a 32 Ah-s akkuval kb. egy-két napig vígan zenélne. Mondjuk az erősítő nagyon szépen szól és nagyon keveset fogyaszt, szóval a gyártónak kár volt elrontania a gyenge potikkal. Ja, azt elfelejtettem említeni hogy a varázsszem is működik rajta!:) Bár igény szerint a skálavilágítás és a varázsszem is kikapcsolható a hátlapon található kapcsolókkal. Én azt ajánlom, hogy keress egy megfelelő méretű használt hangfalat (akár ismerős, akár Ecseri, akár bizományi, stb.) Szereld bele a hangszórókat, és az erősítőt. Ha találsz olyan kisméretű akkutöltőt, akkor azt is nyugodtan belerakhatod, de ügyelj a szellőzésre! Ja és ne savas akkut rakj bele, mert azt tölteni, karbantartani is macerás, valamint a sav is kifolyhat, ha hurcibálod! A dobozt szerintem vond be hangfal bevonó kárpittal, mert kellemesebb lesz a "tapintása" és jobban is fog kinézni.
2013. márc. 10. 16:47
 12/13 A kérdező kommentje:

Bevonni nem akarom azt majd később most is alig férek bele a keretbe

Gondolom tselés aksira gondoltàl akkor nekem elég ha egy jó 8 óráig kibírja arra jó a 9Ah te honnan vetted az aksit?

2013. márc. 10. 17:52
 13/13 anonim ***** válasza:
Innen: [link]
2013. márc. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!