Mennyit fogyaszt ez a tv?

Figyelt kérdés
LE40D550K1W/XXM 108cm azt hiszem és C kategóriás.Nem az én tv-m azért nem tudok többet.

2013. márc. 7. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

A gyártó valami oknál fogva szupertitkosan kezeli a fogyasztást ezért neten semmi sem található róla.

De mivel az összes 40 colos LCD tv 80-120 W átlagfogyasztással rendelkezik-stand-by módban 0,3-1 W így ez erre is elmondható.

2013. márc. 8. 07:48
 2/4 anonim ***** válasza:

A gyártó oldalán annyi derül ki, hogy a készenléti áramfogyasztás 0.3W alatt van. Kiderül a linken, hogy 0.2W

[link]

Innen pedig az, hogy a fogyasztása 87W működés közben, takarékos módban pedig 40W. Mindenhol azt olvastam, hogy B kategóriás.

2013. márc. 8. 08:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Közben meg tudtam nézni.Ez kb 100cm-es tv és 180 Wattot fogyaszt
2013. márc. 8. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Egész pontosan 101.6 cm-es. A 180W a maximális fogyasztása. Nem fog annyit fogyasztani állandóan. Az csak annyit jelent, hogy 180W-nál többet nem igényel semmilyen körülmény között. Az átlagos üzemi fogyasztása 87W. Az amazonos linken ezt is megtalálod.
2013. márc. 8. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!