Sony DRC-SR53-ös videokameráról mondanátok infókat nekem? Most születik majd a kisfiam és szeretnék venni egy kamerát, de nem akarok befaragni vele!
Légyszi segítsetek!!! Azt mondták nagyon új technológia és az nem mindig jó. Miben különbözik a merev lemezes és a memória kártyás? Ehhez 30 Gb merevlemez tartozik, de akkor most ez hogy van? A memó kártyás meg csak 4 Gb-os??? Mi az amiben még ajánlanátok ezt és mi az ami miatt nem?
Előre is köszi a segítséget!
Szia!Nem az SR-35-ösre gondoltál véletlenül? Szerintem egy nagyon jó, megbízható kamera, szép felvételeket csinál. Fotózni is tud, de azt csak 0,8 megapixelben, úgyhogy azt nem ajánlom. Sötétben is elfogadható minőségű képet ad. Könnyen áttöltheted számítógépre, USB kábel segítségével. Pl total commanderben, csak áthúzogatod a file-okat. 30 GB winchester van benne, ezzel dvd minőségben 7,5 órát tudsz rögzíteni. Bővitheted memóriakártyával is,de szerintem az nem biztos, hogy érdemes, mert az a 7,5 óra is bőven elég, a kártyán az a 4 giga nem húz ki a csávából. A 4 GB-ra kb 1 óra 20 perc fér. Azért "rosszabbak" szerintem a kártyások, mert árban nem annyival olcsóbbak,hogy még megérné venni hozzá egy 32 GB-os kártyát.Na, meg némelyik nem is ismeri fel ezt a nagy kapacitást. Annyi előnye van össz-vissz, hogy nincs benne mozgó alkatrész, talán nehezebben hibásodik meg, de szerintem úgyis vigyázol a merevlemezesre is, úgyhogy nem lesz vele gond. Érintőképernyős, de ez ne zavarjon, mert egyszer beállítasz mindent, utána már teljes automatán is megy. Magyar menüs. Remélem tudtam picit segíteni, én bátran merem ajánlani :-) Ha még kihagytam valamit, kérdezz, és ha tudok, szivesen segitek!
A Kisfiadhoz pedig szívből gratulálok :)
Szia!
Nagyon aranyos vagy!:) Nagyon köszi a választ! Szerintem akkor ezt veszem meg.
Szép napot Neked!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!