Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valaki tud ilyen szolgáltatót?

Valaki tud ilyen szolgáltatót?

Figyelt kérdés

Na valami olyan szolgáltatót keresnék amit kábel televizíót és interenetet tartalmaz, tv-t nem.

Olyanra gondolokok mint a DIGI vagy a UPC

2013. márc. 3. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
"kábel televizíót és interenetet tartalmaz, tv-t nem" Ezt nem értem, most akkor akarsz tv-t vagy nem?
2013. márc. 3. 20:09
 2/8 A kérdező kommentje:
jajjj hülye vagyok tehát tvt és netet tartalmaz és TELEFONT nem!
2013. márc. 3. 20:39
 3/8 anonim ***** válasza:
UPC-nél mindent egybe 5540 Ft, legolcsóbb analóg kábeltv, 25 Mb internet, és a legolcsóbb 550 Ft-os telefon. Legfeljebb ezt nem használod, de így olcsóbb, mint ha telefon nélkül külön-külön rendelnéd.
2013. márc. 3. 21:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Akrá Digi, akár UPC, ami neked kell, azt kéred, nem kötelező mindet megrendelni. Nekem például Digi van, tv és net, telefont nem kértem. Ennyi.
2013. márc. 3. 21:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Megérdemelted. Egyben olcsóbb.
2013. márc. 3. 21:58
 6/8 anonim ***** válasza:

És mielőtt pampognin kezdenél, nézz körül a szolgáltató oldalán. Külön net és TV jóval többe kerül, mint egybe a három.

Persze aki szeret drágábban kevesebbet venni, az az ő dolga, az meg hogy mit gondolok a szellemi képességeiről (gyk: azt hogy hülye), az én dolgom.

2013. márc. 3. 22:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak csendben a nagyon okosnak: el kell olvasni az apró betűt is. Az akciók általában új ügyfelekre vonatkoznak, nem a meglevőkre (mint most is). Hűséget nem írunk alá, főleg nem két évet, havi párszáz forint "megtakarításért". És igenis, nekem jó így ahogy van, mert csak az van, ami tényleg kell, nem köt hűség, bármikor válthatok más szolgáltatóhoz. Téma off.
2013. márc. 7. 22:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem te fogod nekem megmondani hogy mikor van off. Ha nem tetszik ne olvasd. Hűség aláírás nélkül a legtöbb szolgáltató irreálisan magas áron ad mindent.

A megtakarítás pedig nem havi párszáz, hanem mondjuk a listaár fele, kétharmada. Éves szinten tízezrek. Egy felnőtt ember általában el tudja tervezni, hogy egy év múlva szüksége lesz-e még internetre vagy kábeltévére. Ha valaki nem felnőtt, hanem csak egy Pistike, aki egyik percben ezt akarja, a másikban azt, akkor nem szóltam.

És igen, igazad van, ha neked így jó, akkor senkinek semmi köze hozzá, hogy te szeretsz drágán kevesebbet venni.

Amúgy nem csak az új előfizetőknek van. Már vagy tíz éve a hárombetűs szolgáltatónál vagyok, hamarosan lejárt volna a két éves hűségem. Telefonon megkerestek egy ajánlattal, ami olyan csomag-árat tartalmazott, ami a honlapon nem található meg. Az eddigi hűségidő alatti kedvezményes árnál olcsóbban egy nagyobb csomagot kínáltak.

ÉS off akkor van, amikor én úgy gondolom.

2013. márc. 8. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!