Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Gaba tv-hez J1433-as távirányí...

Gaba tv-hez J1433-as távirányító kéne, miért kerül mindenhol 22499Ft-ba?

Figyelt kérdés
ez valami elírás minden oldalon?többe kerül mint a tv.mivel ketten törtük el ezért lógok a zsé felével havernak, de 22,5K-t nem akarok kipengetni, akkor már kap egy másik, hasonló tv-t.
2009. szept. 12. 01:01
 1/7 anonim ***** válasza:
vegyél univerzális távirányítót
2009. szept. 12. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja,... ja...

Tényleg egy univerzális távírányítót kellene vennetek!

Milliófélét árulnak, némelyik jobb is, mint az eredeti (betanítható, kódolható, az összes távirányítót tudja helyettesíteni, stb.)... :D

5-6ezer Ft-ért már sötétben világító-gombost is vehetsz...

2009. szept. 12. 02:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit tudhat ez a távirányító, de az utángyártott is majd' 8000 Ft.
2009. szept. 12. 08:27
 4/7 anonim ***** válasza:

22500 Ft-os távirányító?

Ugyan mi a francot tud az "alap" csatornaváltáson kívül?! Retina szkennelés? Vagy beépített iPod? XD

Inkább vegyél univerzális távirányítót.

2009. szept. 12. 08:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Hehe, nem tud semmi xtrát, full gagyin is néz ki.Haverom hozta a koleszba a tv-t, mi meg tekertünk egyet a távirányítón és csuklóból eltéptem mint vmi szalvétát, szabályosan szétszakadt az egész.Próbáltunk univerzálissal de haveromnak nem sikerült "betanítani".
2009. szept. 12. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Rákerestem a Google-n és láttam 4000-ért és 7200-ért. Utángyártott de jó az. Valószínűleg nem széria termékről van szó, ezért ennyiért tudják a gyárit forgalmazni. Persze nekem is meg van a véleményem erről az árról.
2009. szept. 13. 21:41
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2009. szept. 15. 06:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!