Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék veni a philips led...

Szeretnék veni a philips led tv-m hez 5.1-es hangrendszert ijenre gondoltam megeri veni ijet ja és hogy mekora kábelei vanak lehet teni szekrény teteire?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 2. 20:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Akkora paraszt vagy hogy ha betonra lépsz megszédülsz. :)))
2013. márc. 2. 20:16
 2/11 A kérdező kommentje:
hangfalat akarok szekreny tetire teni amugy meg mi vagyok az szépen kérdeztem valamit fuck yuo te meg akora parszt vagy hogy a buszon is tolyásal fizetsz:DD , értelemes hozáértő emberek hol vanak.
2013. márc. 2. 20:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Rá tudod kötni, csak nem fog valódi 5,1-ben szólni. A vezetéket meg lehet hosszabbítani ha rövid.
2013. márc. 2. 21:01
 4/11 A kérdező kommentje:
És ez a 5.1-es hangrendszer jack dugos ? mert csak ugy tudom tv-re kötni.
2013. márc. 3. 11:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Rca csatlakozós, de jack-rca kábellel össze tudod kötni. Itt találsz képet a csatlakozóiról. [link]
2013. márc. 3. 13:10
 6/11 A kérdező kommentje:
A tv-men ijen csatlakozók vanak R,L,Y,Pb,Pr,Dygital audio out,fulhalgató csatlakozo,serv.u valahogynan csak rálehet kötni hogy nekeljel erőstő.
2013. márc. 3. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem kell erősítő az benne van. Ha tv-n nincs rca kimenet akkor a fülhallgató kimenetet kösd össze a subwooferen található aux bemenettel, egy jack-rca kábellel. Nem akarlak megsérteni, de figyelj a helyesírásra.
2013. márc. 3. 16:16
 8/11 A kérdező kommentje:
[link] itvan egy kép a tv-m hátujáról
2013. márc. 3. 17:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Fülhallgató kimenetel tudod összekötni.
2013. márc. 3. 17:29
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segicséget bocs hogy anyit kérdeztem nem nagyon értek hozá.
2013. márc. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!