Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik a jobb multimédiás...

Melyik a jobb multimédiás tartalmak lejátszására PS3 vagy xbox360?

Figyelt kérdés

2013. márc. 1. 14:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Egyforma de én inkább játszok vele,mint multimédiázok. :)
2013. márc. 1. 16:42
 2/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy mind2 szar :(

Egy egyszerű fullHD a mkv -t nem képesek lejátszani. Mind2 nél konvertálgatni kell, mert különben hozzád sem szól. De az avit mind2 lejátssza, szal ha nem hd -ba szeretnél filmezni, akkor mind2 jó. Ha meg gazdag vagy, és a filmeket blu-ray -en veszed, akkor természetes hogy a ps, mivel a boxban nincs blu-ray olvasó.

2013. márc. 1. 20:55
 3/9 JulesM111 ***** válasza:

Egyik sem :)

Mindkettőben legendásan gagyi olvasómechanika van, szétqrod hamar.

Ha korongb.zulni karsz, vegyél valamit 15k-ért, és az játszon le neked sokmindent, ha meg fileb.zu vagy, akkor ugyanennyiért vegyél egy médialejátszót, a konzolokkal meg játsszál.

2013. márc. 2. 12:02
 4/9 anonim válasza:
Hát ha Boxod vagy PS3-ad lesz/van, akkor ugye beruháztál egy tv-re is, és szerintem a tv megfelelő (Ha olyan minőséget le tud játszani) A Samsung tv-nél van a AllShare nevű progi, amivel LAN-on vagy neten keresztül tudsz megosztani filmeket/képeket/hanganyagokat.Vagy egy egyszerü filmhez Pendrive :D De a tv-det is leirhatnád :)
2013. márc. 2. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
ps3ba van bluray....
2013. márc. 4. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Van blu-ray?!Besz@rok!Mert minden héten veszek 6-8.000Ft-ért filmet amikor számitógépről is futtathatok akármilyen Full HD-s,torrentes filmet!
2013. márc. 5. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:

És? Ha haverod kölcsön ad 1 bluray cuccot ráhúzhatod a fäszodra mivel xboxod nem játssza le...

Szted én bluray filmeket veszek? ugyan csak pc-n nézek...de jó me pc-n megosztom a szart és ps3 lejátsza mkv avi mp4 mindensz@rt...

2013. márc. 5. 23:54
 8/9 anonim ***** válasza:

6. válaszoló -> már bocsi , de ne az legyen a mérce ,hogy ki mit és honnan lop....

És multimédia szempontjából szerintem a PS a jobb a Blu-ray miatt.

2013. márc. 6. 11:22
 9/9 anonim válasza:

Blu-ray... Istenem.. Kicsit drága mulatság! Az az igazság, hogy a legjobb multimédiás cucc az a PC... Az bármit lejátszik megfelelő szoftverrel. És akkor ha van egy tv-éd (Persze HD-s) akkor összekötöd oszt csá. De szerintem egyenlő a PS3 az X360-al játszásra lettek tervezve.

"Konzollal játssz, PC-vel dolgozz" :D

2013. márc. 7. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!