Melyik a jobb multimédiás tartalmak lejátszására PS3 vagy xbox360?
Az a helyzet, hogy mind2 szar :(
Egy egyszerű fullHD a mkv -t nem képesek lejátszani. Mind2 nél konvertálgatni kell, mert különben hozzád sem szól. De az avit mind2 lejátssza, szal ha nem hd -ba szeretnél filmezni, akkor mind2 jó. Ha meg gazdag vagy, és a filmeket blu-ray -en veszed, akkor természetes hogy a ps, mivel a boxban nincs blu-ray olvasó.
Egyik sem :)
Mindkettőben legendásan gagyi olvasómechanika van, szétqrod hamar.
Ha korongb.zulni karsz, vegyél valamit 15k-ért, és az játszon le neked sokmindent, ha meg fileb.zu vagy, akkor ugyanennyiért vegyél egy médialejátszót, a konzolokkal meg játsszál.
És? Ha haverod kölcsön ad 1 bluray cuccot ráhúzhatod a fäszodra mivel xboxod nem játssza le...
Szted én bluray filmeket veszek? ugyan csak pc-n nézek...de jó me pc-n megosztom a szart és ps3 lejátsza mkv avi mp4 mindensz@rt...
6. válaszoló -> már bocsi , de ne az legyen a mérce ,hogy ki mit és honnan lop....
És multimédia szempontjából szerintem a PS a jobb a Blu-ray miatt.
Blu-ray... Istenem.. Kicsit drága mulatság! Az az igazság, hogy a legjobb multimédiás cucc az a PC... Az bármit lejátszik megfelelő szoftverrel. És akkor ha van egy tv-éd (Persze HD-s) akkor összekötöd oszt csá. De szerintem egyenlő a PS3 az X360-al játszásra lettek tervezve.
"Konzollal játssz, PC-vel dolgozz" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!