PlayStation 2-öt szeretnék venni! Segítene valaki egypár kérdésben?
Szeretnék venni a fiamnak egy PlayStation 2-öt. Nem chipest, hanem soft módost. Ehhez kapcsolódna a kérdéseim:
- Mire kell figyelnem a PlayStation 2 vásárlásakor?
- Melyiket érdemes vennem a vékonyabb vagy a vastagabb PlayStation 2-t
- Ha veszek egy PlayStation 2-t, amihez hozzá sem lett nyúlva és külön egy soft módos memoriakártyát, akkor tudok vele játszani? Írott lemezekre gondolok itt!
Köszönöm előre is a segítséget!
Egyféle PLaystationt lehet csak venni, így csak az árra kell figyelni. Vastag PS2-t csak használtan kapsz, vagy 8 éve nem gyártanak ilyet.
Van lehetőség memóriakártyás softmodra, azzal le lehet játszani a másolt játékokat.
Na halód kapod ám a jobbnál jobb válaszokat ps2 miért nem lesz mindjárt ps4 !
A Kedves kérdező talán azért célozta meg a ps2 és gondolok itt ezzel egy nagyjából egy szintben lévő xbox classikot mert ez a keret!
Na talán ez segít ps2-böl csak slimet vegyél de semmikép ne kezdődjön a típus száma scph-9xxxx-cel (ezt a gép alján találod) mert ezekből nem mindegyiken fútt a softmod, én személy szerint xbox classic párti vagyok de csak az olvasó részük előnyösebb mint a ps2-tö é mert jóval strapabíróbak de viszont a ps2-re több játékot gyártottak és adtak ki mint pl:pest2013, xbox classic-ra meg 2008-ban adták ki az utolsó játékot szóval a ps2-nek sokallta több játék van, letöltés nem gond kapásból tudok két ingyenes oldalt ahonnan több 100-játkot tudsz letölteni ingyen xbox-ra és ps2 is!
Talán még a ps2 előnye hogyha el is romlik az olvasó akkor is játszhatsz penröl is az xbox-nál az olvasónak valami baja lesz akkor kapsz egy szép hibakódot és addig míg ki nem cseréled nuku játék de ez a hdd-re telepitet játékokat nem érinti mert a modolt xbox-nál telepíthetsz hdd-re is játékot de ugyanakkor a hdd-sem tart öröké ahogy a pc-ben sem ez e ps-nél nem fordul elő mivel nincs benne merev lemez !
Sokan emlegetik hogy az usb-röl futtatót játékok lassabbak itt van egy kis saját vidi mivel nekem már nincs lézerem a gépben csak ez maradt!
És mivel softos kártyát akkarsz én azt ajánlom zerezmelé egy csak a játékok mentésére szolgálo kártyát is arrol meg csak a softmod fúson!(lehetöleg eredeti sony ps2 memo kártya legyen)
Inem tölthetök a játékok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!