Örs vezér körül van egy számítógép szervíz, ahol ingyen kifújják, portalanítják a laptopot. Mi ennek a neve pontosan?
teljesen jogos az első válasz,
ilyen kérdésre,ilyen jár,
"Nincs ingyen ebéd."
Át kell venni a gépet, szét kell szedni, mindnek más nyűgje van, hol és hogyb szeret szétjönni törés, repedés nélkül. Majd miután szétkapták, ki lehet fújni a legrejtettebb zugokból is a port. Utána össze kell rakni.
Barátilag is egy munkaóra. 3000 Ft körül ha valaki vállalja, már több kint baráti.
Helyiség, villyan, szaktudás, óradíj nincs ingyen.
A "befujunk a szellőzőn nagynyomású levegővel" nem egyenlő a gép portalanításával.
ti nagyon eltévedtetek az élet ösvényén... tényleg van egy ilyen üzlet, ami az örs közelében van, és INGYEn mondom mégegyszer INGYEN portalanítják a gépet, az én hűtőmet kikapták és kifújták, majd visszarakták .
Csak a nevét nem tudom, így nem tudom megkeresni neten, ezért kellett volna. De okoskodjatok még egy sort légyszives.
Te vagy nagyon eltévedve az élet ösvényein.
Ilyen üzlet nincs. Ha csak nem azért, mert kitetted amid van a kirakatba, és azt hitte szegény srác, hogy majd gólt lőhet a végén.
Rövidebben: beképzelt hülye liba.
A privátjaidtól pedig kímélj meg. Továbbiakat nem olvasom el.
De azért hisztizz csak, jó néz i a műsort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!