Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » XBOX 360 Slim 250GB vagy PS3...

XBOX 360 Slim 250GB vagy PS3 Superslim 500GB?

Figyelt kérdés

Szerinted melyik a jobb,és miért? A nextgen konzolok a pénztárcám miatt nem érdekelnek.Engem zavar,xboxba a Live fizetős dolga...amolyan mindenre kevés jut gyerek vagyok, és "félek", hogy erre se jutna, még ha havonta csak 650 Forint,viszont tény, hogy a kontroller jobb.A kinézetet nem tudtam tesztelni mind a kettőn.A PS3-ra tényleg nem lehet feltelepíteni a játékot csak optikain fut? Sokan mondják, hogy a x360 szebb,de mennyivel? Eddigi ismerőseimnél, xboxosoknál azt látom, hogy folyamatosan veszik a játékokat már tornyokban állnak a ps3 ismerőseimnél meg van 5-6 játék és azzal elvannak, ez vajon véletlen? A kinectnek nem tetszik a pontatlansága meg nálam nincs annyi hely egyelőre ami elég lenne neki,viszont a move-ra azt mondják, hogy nincs normális optimalizált játék.

Amiket játszanék:

-FPS: MOH Warfighter,COD 4,5,6,7,8,BF3,Crysis Széria

-Autószimulátorok

-Akció-Kalandjátékok

-Maximum pár Move vagy Kinect játék ha jön a baráti társaság.:)

Előre szólok! Nem vitát akarok szíttani,csak kiváncsi vagyok mindenki nézőpontjára,érveire! Ha lehetne ne csak 2 szavas érveket írjatok hanem hosszabban fejtsétek ki!:)Köszönöm!

2013. febr. 26. 20:43
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
Grafika mindkettőn ugyan az, xboxon a kinect pontos, csak nagy szoba kell hozzá, a move gagyi, nincs normális játék se. Kontroller pedig ameliyk tetszik, de mindkettőt meg lehet szokni. Arról pedig nem tudok, hogy a ps3-ra ne lehetne telepíteni játékot.
2013. febr. 26. 20:55
 2/26 anonim ***** válasza:
45%

Hát akkor rosszul tudod apafej mert csak azokat tudod a HDD-re másolni amiket a PS store-ról töltesz le.Az pedig több napig is eltart amíg lejön egy játék vagy akár egy hétig.Magyarul az olvasó kímélésére csekély az esélyed PS3 esetében.

Az Xbox360-nál minden játékot feltelepíthetsz a HDD-re igy az olvasód egy év alatt egy órát sem működik az-az nagyon sokáig nem lesz vele probléma.

Ha pedig azokkal szeretnél játszani amiket felsoroltál akkor inkább az Xbox360-at javaslom.

Most Pl.ilyen ació van a Live-on.

[link]

2013. febr. 26. 22:35
 3/26 anonim ***** válasza:
Én xbox-ot vettem, de meg bántam, nekem nem jött be. Most keresek olyan embert aki PS-t adna az xbox-ért cserébe. Egyébként Live-on ezek az akciók lószart sem érnek. Akciónak hívják, és ilyenkor kerülnek annyiba a játékok, mintha Konzolvilágból megvennéd.
2013. febr. 27. 11:55
 4/26 anonim ***** válasza:

Hagyd már a hülyeségedet hol veszel te Fallout3 1990Ft-ért

vagy Borderlands,COD sorozat,Resident Evil sorozatból 1990Ft-ért.eGY HASZNÁLT JÁTÉK 4-5 ezer bármilyen boltba megnézheted.

Azt a cserés dolgot ne firtassuk az a magán ügyed.Azért kell a neten elolvasgatni mindent amit lehet mielőtt vásárolni indul az ember.

2013. febr. 27. 16:03
 5/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az xbox a te speciel stílus-ízlésvilágodnak nem jött be, vagy maga a menete a dolgoknak?:)

2013. febr. 27. 23:20
 6/26 anonim ***** válasza:
Uncharted trilógia az a világ egyik legjobb akció-kaland játéka ami csak ps3-ra van
2013. febr. 28. 06:32
 7/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a Fallout 3 GOTY a világ legjobb játéka és az PS3-on siralmasan néz ki Xbox360-on klasszisokkal szebb.

http://www.youtube.com/watch?v=FFQtqChRUxs

http://www.youtube.com/watch?v=QuOBSSabBU0

http://www.youtube.com/watch?v=Q1u77Hk30UQ

2013. febr. 28. 08:43
 8/26 anonim ***** válasza:

Xbox 360 azért szebb (a multi platformnál) a ps3nál mert először xboxra csinálják meg a játékot aztán átportolják és azért van az hogy jobb a grafika kicsit, de ps3 exkluzívaknak nagyon jo a grafika.

PS3 ra nem lehet feltenni teljesen max 200-600mb-t feltelepít magának.

Én ps3 tulaj vagyok szerintem vedd a ps3 at rosszul nem jársz mondjuk 1ikkel se

2013. febr. 28. 10:34
 9/26 anonim ***** válasza:

döntsd el.

én box slim mellett döntöttem és kicsit sem bántam meg (lassan egy éves). Van 5-6 játék + 20 demo és kész azokkal el lehet lenni, leköt egy időre.

2013. febr. 28. 17:41
 10/26 anonim ***** válasza:
A játékoktól változó mennyit lehet feltelepíteni.
2013. febr. 28. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!