DamonSalvatore kérdése:
Valaki ismeri a Sharp led tv-ket? Véleményeket szeretnék kérni az alábbi led tv-ről!
Figyelt kérdés
Sehol nem találtam teszteléseket, és igazából nem tudom, hogy jól működik e. A válaszokat köszi.
2013. febr. 25. 11:23
11/15 anonim válasza:
Tescos tvknek is hivják őket,.Álltalában ott vannak akcióban. Páran már megjárták itt velük. Nekem nincs olyan tvm és soha nem is lesz ezért nem tudom mit birnak. De ha neked mind1 milyen minőségű akkor nyudtan vegyed meg. Te fogod nézni nem mi.
12/15 A kérdező kommentje:
gondoltam, mivel magas kategóriás tv (smart tv, internetes, full hd-s stb.), ezért nem lehet olyan rossz, nem kell mindjárt hülyének nézni az embert, csak mert nem egy az ízlésünk. Én csak kérdeztem, te meg nem tudsz normálisan válaszolni, csak úgy, hogy nem veszed figyelembe a másik embert! én azért megköszöntem a válaszaidat, és nem kezeltelek le, mert nem off oldal tudtommal.
2013. febr. 25. 15:27
13/15 anonim válasza:
Ha tetszik vedd meg, van 2 év garancia. Samsung is lehet szar, olvastam olyat hogy 3-szor vitte vissza a Samsungot pixelhiba miatt az ürge. Egy nem tetszik a linkelt Sharpban hogy 50 hz-es. Jvc a tescos tv!
14/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ,örülök, hogy tudtál mondani olyan példát is, amihez viszonyíthatok. Amúgy szerintem áruház függő, hogy mennyi a garancia, én pécsen euronics-ban néztem, ott 3 év garancia volt/van erre az általam említett tv-re.
2013. febr. 25. 16:31
15/15 Osynho válasza:
Nem az a baj, ha valaki nincs tisztában egy gyártóval, az viszont gáz, hogy a hülyeséget terjeszti... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!