Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » 30-ezer alatt valaki vett már...

30-ezer alatt valaki vett már table pc-t?

Figyelt kérdés

ha igen akkor azt szeretném meg kérdezni hogy jól működik-e?

olvastam már hogy az olyanok gagyik de én ki néztem egyet

[link] :ö lenne az

szerintetek milyen?

2013. febr. 24. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Vettek sokan. Általában ők járnak ide legtöbbet a kérdéseikkel,problémáikkal.
2013. febr. 24. 09:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Ilyet nem szabad megvenni, 2hét se telik el és itt fogsz vergődni, hogy szétesett, befagyott nem jut el csak a logo-ig stb..

Wayteq márkát nézd meg azt, alsó kategóriás tableteket gyárt elfogadható áron, de van minősége, szervize stb..

2013. febr. 24. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Ilyen márkátlan szart ne vegyél.

Még valami kínai ismeretlen márka is jobb, csak legyen márkája.

Vagy 35-ért veszel egy Concorde Tab Speed-et vagy Wayteq xTab 70dci-t, vagy pandawill.com-ról egy 4 magos tabletet, Ainol Novo 7 Venus vagy Hyundai T7 35-37-ért, mindegyikkel jobban jársz.

2013. febr. 24. 12:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez annyira noname, hogy a szó szoros értelmében nincs neve. Ha a garancia lejárta után problémád lesz vele, még a neten sem tudsz rákeresni, mert nincs mire.

Még ha a hardver nem is romlana el, hogyan rakod újra a romot, ha rosszul, vagy sehogy nem működik netán. Szóval a fő gond ezeknél a támogatás teljes hiánya.

Nekem egy Concorde One van. Van vele probléma, nem mondom, hogy tökéletes, de van egy gyártó által indított fóruma, ahol mindig találok megoldást. A gyári rom letölthető hozzá, már készül az új verzió is,van leírás arról, hogyan kell feltenni, szóval míg a hardver megy, addig tudom majd használni.

2013. febr. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!