30-ezer alatt valaki vett már table pc-t?
ha igen akkor azt szeretném meg kérdezni hogy jól működik-e?
olvastam már hogy az olyanok gagyik de én ki néztem egyet
[link] :ö lenne az
szerintetek milyen?
Ilyet nem szabad megvenni, 2hét se telik el és itt fogsz vergődni, hogy szétesett, befagyott nem jut el csak a logo-ig stb..
Wayteq márkát nézd meg azt, alsó kategóriás tableteket gyárt elfogadható áron, de van minősége, szervize stb..
Ilyen márkátlan szart ne vegyél.
Még valami kínai ismeretlen márka is jobb, csak legyen márkája.
Vagy 35-ért veszel egy Concorde Tab Speed-et vagy Wayteq xTab 70dci-t, vagy pandawill.com-ról egy 4 magos tabletet, Ainol Novo 7 Venus vagy Hyundai T7 35-37-ért, mindegyikkel jobban jársz.
Ez annyira noname, hogy a szó szoros értelmében nincs neve. Ha a garancia lejárta után problémád lesz vele, még a neten sem tudsz rákeresni, mert nincs mire.
Még ha a hardver nem is romlana el, hogyan rakod újra a romot, ha rosszul, vagy sehogy nem működik netán. Szóval a fő gond ezeknél a támogatás teljes hiánya.
Nekem egy Concorde One van. Van vele probléma, nem mondom, hogy tökéletes, de van egy gyártó által indított fóruma, ahol mindig találok megoldást. A gyári rom letölthető hozzá, már készül az új verzió is,van leírás arról, hogyan kell feltenni, szóval míg a hardver megy, addig tudom majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!