Vigyem vissza a Pendriveot, vagy lehet vele valamit csinálni?
Figyelt kérdés
Vettem egy Pendriveot. Csatlakoztattam a géphez,felismerte az eszközt,viszont hiába próbálok rámásolni akármi, azt írja ki,hogy "nem található a fájl és hogy ellenőrizzem,hogy jó elérési helyet adtam-e meg."
4GB-os,de még ezt sem írja ki a tulajdonségokban.
2009. szept. 9. 18:04
1/7 anonim válasza:
és biztosan jó elérési helyet adtál meg?
milyen márkájú a pendrive? milyen az operációs rendszered?
2/7 A kérdező kommentje:
Xp és a márka pedig:Kingston
2009. szept. 9. 18:28
3/7 anonim válasza:
próbáld ki másik géppel is, ha azzal sem működik, akkor vidd vissza.
5/7 A kérdező kommentje:
Másik géppel működik,akkor mi lehet a baj??
Hogyan formázzam???
2009. szept. 10. 17:37
6/7 anonim válasza:
Ha másik géppel működik, akkor nem a formázás a baja. Biztosan jó elérési útvonalat adsz meg? Tehát biztos, hogy mondjuk az "E meghajtó"? Nem az F? Csak az E-n is van valami????.
7/7 A kérdező kommentje:
Ezt hogy tudhatom meg? és hogyan választhatom ki?
Annyit sikerült elérni,hogy mikor újraindítottam a gépet,akkor meg tudtam nézni,hogy mi van rajta és valahogy rá is tudtam másolni,de aztán meg kiírta,hogy nem tudja befejezni a műveletet és minden eltünt.
2009. szept. 11. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!