Hogyan tudom rákötni a LED tv-re az 5.1-es hangfalszettet?
Csatlakoztathatóság
2 HDMI
1 USB
Fejhallgató x 1 ea
Komponens bemenet (Y / Pb / Pr) x 1 ea
Kompozit bemenet (AV) x 1 (komponens Y) ea
Digitális Audio kimenet (Optikai) x 1 ea
Scart x 1 ea
RF bemenet (földi / kábel bemenet) x 1 ea
Szükség lesz erősítőre gondolom...de milyenre? :S
Logitech X-530 5.1
Most a digitális médiaboxra van kötve és így megy az 5.1, de ha usb-n nézek filmet akkor csak a tv hangszóróit tudom használni így. Plusz ha hangosítani/halkítani kell tv-nézés közben akkor oda kell mászni a hangfalhoz mert a médiabox távirányítója nem vezérni a hangfalszett hangerejét.
A másik lehetőséged, ha 5.1-ben akarod hallgatni, hogy veszel ~12.000ft-ért egy átalakítót.
Így 5.1-ben fog szólni. Erősítő már be van építve az 5.1-be. De lehet jobban járnál egy olyan szettel, amin van optikai bemenet. Persze az olyan 30.000 körül kezdődik, de abban komplett van minden, a mostanit meg eladhatod.
Elküldtem a linket. Magyarországon esetleg magánszemélytől tudod beszerezni. Amit én ismerek az a HD Audio Rush, és a linkelt 5.0 Audio gear.
Ezeket csak optikai kábellel hozzákötöd a TV hangkimenetéhez, Majd 3db 3.5mm-es sztereó jack kábellel az 5.1-hez. Illetve a mellékelt adapterrel áram alá helyezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!