Ugye nem fogják ezt eljátszani megint?
Ugye ps3ra jobb játékot lehetne fejleszteni mint xboxra...de xboxnak még is jobb grafikája van mint ps3nak azért mert átporolják a játékokat nem "ujra készítik"
Most ugye kijön a ps4 és talán xbox 720(utóbbi ba nem vok biztos hogy jön már v nem csak felteszem)
Szal itt nem fogják ugyan azt eljátszani ugye? hogy megint 1 "rosszabb" konzol miatt lesz "alacsonyabb minőségű" a játék?
PS3-ra az exkluzív játékok jobbak is, a multiplatform játékok meg csak az első 1-2 évben voltak rondák/lényegesen jobbak Xbox-ra, amikor még nehezen tudtak fejleszteni Cell-re, de azóta már megtanulták, és a játékok 99%-a 99%-ban ugyanúgy néz ki mindkét konzolon.
Egyébként a pletykák szerint a két next gen konzol felépítése elég hasonló lesz, tehát már az elejétől kezdve sokkal könnyebb lesz egyik konzolról a másikra portolni, vagy akár PC-re.
Nem toom h mennyivel lett jobb a multiplatform átportolás 1 ps3 exkluzív 10-20 gb (kivétel cod meg 1pár)
pl naruto 1 game ami csak ps3ra jött ki 10 gb kb
A legujabb Ultimate Ninja Storm Generations 2012. márc ba jött ki pedig csak 6 gb azért ez csak jelent valamit nem?
Ha csak nem aza magyarázat hogy kevesebb helyet akartak foglalni
Szerencsére a SONY tanult, és nem egy űrtechnológiát fog a gépbe tenni amihez az exkluzív fejlesztőkön kívül nem ért senki.
360 és PS3 vita ne a grafikán dőljön el, nagyjából egyforma teljesítményt képvisel a 2 konzol, az exkluzív játékokat meg nem vehetjük példának, mert nem tudjuk összehasonlítani.Mindenki döntsön szolgáltatások és játékok alapján, valamint nem kell megkövezni a másikat amiért neki a God of War helyett a Gears of War tetszik vagy fordítva.
Hidd el jobb játékot Xbox-ra is lehetne fejleszteni, de ha arra célzol, hogy jobb grafika kéne, hát, sajnos mind a 2 konzolt csontig kihasználták, a Halo4-nél nem lesz szebb játék Xboxon, és gondolom PS3-on is megvan a legszebb játék, amitől már jobb nem lesz.
Mondjuk 1 játéknál nem csak a grafika a lényeg..de irritáló, hogy 1 játékot jobban is meglehetne csinni ps3 ra de xbox vissza húzza mert 2x nem csinálják meg azt a játékot és csak átportolják.
Apródon láttam h valaki hirdet ps4et xD
Nagyjából egyet értek veled, de amíg az Xbox erejét már teljesen kiaknázták, PS3-ba azért még van egy kis rejtett erő. Persze nincs olyan hatalmas különbség egy 1 éves játék meg egy mai között, de azért mégis van. Pl. a Playstation Meeting-en David Cage előadásán láthattuk, hogy a Heavy Rain-ben egy karakter 15000 poligonból állt, míg a Beyond: Two Souls esetén már 30000-ből fognak állni, tehát 2 év alatt írtak egy jobb motort, és még mindig nem érték el a határt.
Legszebb játék sincs még meg, eddig Uncharted 3/Killzone 3/God of War 3-mat lehetett annak mondani, de úgy néz ki a The Last of Us az összeset erősen verni fogja látványban, és még csak most fog megjelenni.
Nem teljesen értem miről beszélsz, PS3 exkluzív, kivéve CoD? CoD mióta PS3 exkluzív?
Az meg hogy hány gigás egy játék nem sok mindent árul el, mert nem csak a játékhoz szükséges dolgok vannak pl. egy PS3 lemezen, hanem extrák, hogyan készült a játék, stb, amik ha 1080p-ben vannak rajta akkor azért pár gigát elfoglalnak.
Illetve Naruto 1 már nem mai játék, azóta jobbak lettek a fejlesztők, jobb motort írtak a játék alá, így valószínűleg kevesebb giga elég ugyanahoz a látványhoz, ezt hívjuk optimalizálásnak.
A játék méretre értettem nem arra hogy cod exkluzív.
Azt írtam hogy naruto 1. része ami csak ps3ra van olyan 10gb ellenben a "legújabb" ami multi platformra is kijött az csak 5-6 gb...Szal vagy az van, hogy tudnának jobb minőséget és jobbat csinálni ps3ra csak hülye box miatt sz@rabbat csináltak vagy csak spóroltak a mérettel nem tudom
"Azt írtam hogy naruto 1. része ami csak ps3ra van olyan 10gb ellenben a "legújabb" ami multi platformra is kijött az csak 5-6 gb...Szal vagy az van, hogy tudnának jobb minőséget és jobbat csinálni ps3ra csak hülye box miatt sz@rabbat csináltak vagy csak spóroltak a mérettel nem tudom"
Most komolyan miért kell összehordani ennyi baromságot??
Attól lesz egy játék jobb, hogy nagyobb?? Vagy hogy a francba jön ez a marhaság ide??
Egyik konzol sem fogja vissza a másikat, eléggé egy szinten állnak, az meg természetes, hogy az exkluzívok mindig szebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!