Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerinteket ipad minit vagy...

Szerinteket ipad minit vagy google nexus 7-et vegye?

Figyelt kérdés
kérlek ird le hogy melyiket miert és melyiket miéert ne

2013. febr. 22. 17:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
légyszi rj mar egy ilyen oldalt az apple játékokra is
2013. febr. 23. 20:40
 12/16 anonim ***** válasza:

App Store-nak nincs normális netes felülete, vagy letöltöd az iTunes-t és ott nézed meg, vagy itt, de elég szar az egész:

[link]

2013. febr. 23. 23:16
 13/16 anonim válasza:
Ne hagyd magad az ostobák által megvezetni, mindenképp iPadet vegyél, a nexus-szal hasonlítva olyan mintha választanod kéne az adriai és a balaton közt-az egyik szebb, többet nyújt (igaz, fele olyan erős), jobban fogos csípni (fòleg ha jailbreakeled) a másik meg OCSÓ és erősebb de sokkal lepusztultabb/szegényesebb-meg rusnyább is
2013. febr. 27. 21:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Jó vicc.
2013. febr. 27. 22:39
 15/16 anonim ***** válasza:
én is iOS mellett vagyok, de ez a sok fanboy-t...tény, hogy iPhone-t és android-os tabletet használok, és én látok is így különbségeket. tableten nekem például igenis vannak olyan játékok, alkalmazások, amik az iPhone-omon(i4) simán elfutkározik(például a Real Racing 3), a dupla ilyen erős hardverrel ellátott tabomon akadozik...és mind2 ingyenes. Érdekes módon nekem rengeteg olyan ingyenes alkalmazásom, játékom van iPhone-ra, amire szükségem is van(mert hiába van Play-ben többezer ingyen játék, mindet nem fogod feltenni úgysem...) és amit még esetleg hozzá lehet tenni, az a támogatás. iOS-es eszközöket jelenleg 2 évig minimum támogatják szoftveresen, android eszközöknél ez általában 1, max másfél év...főzött romokkal kisérletezni meg szerintem a rendszer fájó pontja, iOS-t nem kell piszkálni, ha valami lassú vagy elavult, mert nemigazán lesz.
2013. márc. 5. 12:27
 16/16 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igaza van az előttem hozzá szólónak, nekem már csak annyit kell leírnom, hogy iOS forever!
2013. aug. 21. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!