Szerintetek a telefonom (telenor one touch) miért nem érzékeli a jack dugókat?
Figyelt kérdés
A füles oké, az szól, viszont ha egy hangfalba dugom vagy erősítőbe akkor semmi. Nem a hangfallal van a hiba, mert más telefonnal próbáltam már, meg több hangfallal és jack-el próbálkoztam. A telenornál megkérdeztem mi lehet a bibi, de ők sem tudják. Végül is nem eget rengetően fontos, de jó lenne néha hallgatni zenét hangosabban telefonomon. Költeni nem szeretnék rá, de ha van valami ötlet szívesen hallgatom.2013. febr. 21. 18:42
1/2 A kérdező kommentje:
A magyarázatom elején rosszul fogalmaztam. Természetesen a hangfal kábelét akartam dugni a jackes aljba ami a telefonomon van és nem a telefonomat a hangfalba.
2013. febr. 21. 18:43
2/2 anonim válasza:
Sony Xperia E tipúsnál is ugyanez a hiba áll fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!