Az OMNITRONIC 3 utas Hangfalakról nem jókat olvastam ezen az oldalon. Viszont az OMNITRONIC BX mélyláda sorozatról nem találtam tapasztalatokat. Van valakinek ilyen mélyládája?
A mélyládáinak ahogy nézem az adatait, a DeciBel közel van a 100DB hez.. Valaki írjon már a BX sorozatról valamit.
27ezer forintért nem fogsz jó gyári ládát kapni.
Mély ládának fontos, hogy hogyan van hajtva.
Az omnitronic sosem gyártott valami minsőségi cuccokat.
Nekem volt lecseréltem. Bx1550 volt mihez képest jó vagy rossz ?
Igazábol aki még nem hallot 15 colos mélyládát egy jobb erősítővel amiben van dinamika (damping faktor)annak biztosan bejön kicsit kopogós száraz hangja van. A felépítése kicsit gyengusz a wattokat zabálja. De akinek van összehasonlítási alapja az csak mosolyog rajta. De kétségtelen olcsó. Házibuliba teljesen jó (jó erősítő eq nem árt Castone-al kicsit gyatrább a hangja én dynacord paa-val használtam igy türhetőbb volt.De nem szabad nagyon meghajtani. Aki komolyabb hangosításon gondolkozik felejtse el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!