Van nekem 1 autós lejátszom. Van rajta jack dugó. Össze tudom kötni az autóban a jack dugót meg a pendrive-ot. Valami kábel kellene nekem? Csak szólok, hogy nem értek hozzá, még kicsit se és elnézést az idióta kérdésért.
Sajnos ez az összekötés nem lehetséges semmilyen formában tehát ne is erőltesd!
Viszont ha pendrive-ról szeretnél zenét lejátszani autómagnón/cd-n/fejegységen ahogy tetszik akkor legegyszerűbb ha veszel egy fm-transmittert.
A transmitterbe bedugod a pendrive-t, sőt memóriakártyát is tehetsz bele.Ez a transmitter fm jelel továbbadja a jelet és csak annyi a teendő hogy a transmitter fm frekvenciáját bekeresed az autórádión és már bömböl is a discó! Transmittert már rengeteg helyen árulnak 1500 ft-tól.
egy példa: [link]
Elvileg a jack dugó lehet aux bemenet, ami annyit tesz, hogy pl egy mp3 lejátszót már hozzá tudsz tenni.
Az 1500 ft-os transzmittert azért nem ajánlom, mert borzasztó minőségen szólaltatja meg a zenét, de egynek jó.
Köszönöm a segítséget...
Ha netántán van nekem 1 mp3 lejátszom és ezt jack a jackben össze kötöm a lejátszóval ???Úgy mehetne a zene??
Igen, amennyiben ez aux bemenet a cd lejátszón.
Annyira kell figyelni, hogy az mp3 lejátszón ne legyen felvéve csutkára a hangerő,mert torz lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!