3D-s játékok pc-n. Megéri?
Figyelt kérdés
Vannak szemüvegek amikkel a játékokat 3dben látod, azonban én erről hallottam hideget, meleget is. Szóval elsősorban olyantól kérdezem hogy megéri-e, miben jobb, miben rosszabb, akinek van ilyenje.2009. szept. 7. 22:14
1/3 anonim válasza:
Amennyiben jól látod szemüvegen keresztül a 3D-t, akkor mindenképpen megéri és befektetésnek sem nagy befektetés (2000ft körül már jó szemüveget lehet kapni). Nekünk nagy élmény! Az egész családnak van szemüvege, és elég sokat filmezünk vele. Játékban sem rosszabb élmény, bár én ilyen játékot még nem láttam.
2/3 anonim válasza:
Biztos tuti. Már van ilyen játék, vagyis azt hallottam, hogy a Resident evil 5 3d támogatással van és már megyen szemüveggel, ha támogatja a videókártya.
3/3 anonim válasza:
Szinte midnen játékot lehet. Iz3d ez a driver neve. letöltöd és megy is
:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!