Az mp3 kábelében (füles) kárt tesz, ha a készülék köré tekerve tartjuk? Ti hogy szoktátok?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem most ment tönkre a füles,az egyik fele nem szól,csak néha,és nem tudom,ez is benne volt-e.2009. szept. 7. 21:27
1/5 anonim válasza:
Én is rátekerem, eddig nem volt vele gond. Egyébként a fülesek elég sűrűn mennek tönkre.
2/5 anonim válasza:
Én nem tekerem körbe, mert úgy tudom, akkor megtörhet a vezeték.
3/5 anonim válasza:
Inkább "csak" megtörik a vezeték egy idő után, nekem pl. a csatlakozó részhez közel, ahol a keményebb műanyag és a kábel találkozik, lefeslett a műanyag és kilógott a drót.
Lehet miatta kár. Szerintem inkább vegyél nem túl drágát, ne mindig tekerd [ugyanabba az irányba]. ;]
4/5 anonim válasza:
Torodj bele, hogy elobb-utobb tonkremegy.... minden ilyen termek ugy van kitalalva, hogy 2-3 ev utan tonkremenjen, hogy mar garancia idon tul legyen, de venni kelljen ujat.
5/5 A kérdező kommentje:
Ebben sajnos van valami,amit az utolsó mondott...S
2009. szept. 8. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!