Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mért lett rosszabb a netem?...

Tudatlan010110 kérdése:

Mért lett rosszabb a netem? (xbox360)

Figyelt kérdés
Még előző hétén volt egy áramszünet és nem tudom mi miatt nem tudok játszani xboxon multiplayert mert nagyon laggol vagy kidob és a live is disconnect el. Van vmi ötletetek?

2013. febr. 17. 13:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet a modemmel van gond.Ha nézel számitógépen 720p vagy nagyobb youtube vidóet akkor az is laggol?
2013. febr. 17. 13:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Kapcsolj ki mindent és húzd ki a modemet vagy a routert a konnektorból várj 1-2 percet és dugd vissza.Tegnap az én internetem is bohóckodott hol kiírta hogy nincs net kapcsolat pedig a youtube-on néztem volna videókat akadozott a kép,nem találta a kiszolgálót meg hasonlók.De megcsináltam ezt dolgot amit neked is írtam (egyébként a szolgáltató is ezt javasolta,ha áram ingadozás vagy áramszünet után ilyen probléma lépne fel).A furcsa az volt a dologban,hogy mivel a TV-szolgáltatás is tőlük jön az kifogástalan lagg mentes volt csak a net azon része makacskodott ami a PC-hez van.
2013. febr. 17. 13:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Kihúztuk 2-3 percre de maradt ugyanaz tesóm mondta hogy honfoglalót nem tud játszani a net miatt a 720p videót nem néztem még holnap kihívjuk az embert és kösz a válaszokat
2013. febr. 17. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!