Wiit vegyek (a leg nagyobb csomag) vagy tabletet?
Te milyen 10 évesekről beszélsz? 100 millió embert sértesz meg ezzel a mondatoddal. Én már bőven felnőtt ember vagyokés Wii-t vettem, tudod nem mindenkit érdekel a csúcs grafika, és nem mindenki szeret a legújabb gamekkel játszani, néha kell egy kis retro.
De lemerem fogadni, hogy tinédzser vagy a gondolkodásodból ítélve, mi az,h kisgyerekeknek???????????? Ez durva!
,,Wii??? Ps Move, XBox Kinectről nem hallottál? A wii elavult, kb.10 éves gyerekeknek ajánlják... Vicc vagy.,,
Te amúgy normális vagy??? De Te biztos CoD, Killzone, God of War, Halo szóval ezeket a mai lövöldözős játékokat szereted, hát mit is gondolhattam volna, a mai fiataloknak csak ezek a játékok léteznek, csak nem értem miért kell kigúnyolni, ha valaki Wii-t vesz, azért vett Wii-t, mert Wii-t akart, és örül neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!