Melyik a legújabb/legjobb Xbox? Lehet vele böngészni? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy kéne egy, mert mostanában egyre nagyobb kedvem van egy kicsit játszani. Baráti körömben mindenkinek Xbox gépe van és nekik megfelel. Az a gond, hogy én szinte semmit nem értek ezekhez, mert hidegen hagytak a konzolos témák, de mostanában egyre több kedvem van konzolon játszani.2013. febr. 16. 20:24
1/3 anonim válasza:
Én egy 250 gb-os slimet ajánlanék, árakat csomagokat stb. nézz meg konzolos oldalakon(konzolstudio, konzolvilag, konzolokszervize), ha veszel xbox live goldot akkor tudsz valamilyen szinten böngészni is, mert van rá explorer, de a flasheket nem bírja, tehát pl youtubeozni nem tudsz rajta.
2/3 anonim válasza:
Most itt talán a legolcsóbb a 250GB Slim.
van lehetőség elérni különböző oldalakat youtube,facebook,twitter,skype,stb..de ahhoz kell Live Gold tagság évi 7-8ropi között van havi szinten 600-700Ft nem földhöz verős összeg.
Bárki bármit mond ne buheráltasd a gépet(flash,RGH)nem éri meg többet veszítesz mint nyersz vele a lényegét öli meg a konzolozásnak!
3/3 anonim válasza:
én is egy 250gb-os slimet ajánlok, nekem is az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!