Mi baja a tévének?

Figyelt kérdés
Bekapcsoltam egy régóta nem használt tévét, pár másodperc múlva sistergő hangot hallottam, elment egy kis időre a kép, a hang maradt, aztán visszajött a kép de a hang sistergő maradt, utána gyorsan kihúztam a konnektorból, nehogy nagyobb baj legyen, és ilyen égett szagot éreztem, de elég messzire elment a szag szóval valami nagyon kiéghetett benne. Mi történne ha bekapcsolnám megint? Amúgy már sokszor járt szerelőnél ez a tévé, ezért is vettünk újat és ezt nem használtuk, de pár hónapja még működött rendesen.
2013. febr. 14. 18:33
 1/3 gabor.galilei ***** válasza:
Akármi is történhetett, de magától biztos nem javult meg azóta. Ha bekapcsolod akkor még más is tönkremehet az eddigieken kívül. Szerelő, vagy ha nagyon régi akkor kuka.
2013. febr. 14. 18:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Hali! Minimum egy típust adjál.. anélkül a kérdés kvázi olyan mintha azt kérdeznéd hogy fuldokolva megállt az autóm mit csináljak? :) Az "ózonszag" sorkimenő,és vagy sokszorozó hiba lehet.. Hosszabb állás után lehetséges a sorvégfokozat hibája.. de típust toljál. Akkor fognak csak érdemben hozzászólni,és segíteni!
2013. febr. 15. 18:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Funai, a pontos típusát nem tudom
2013. febr. 17. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!