Mi baja a tévének?
Figyelt kérdés
Bekapcsoltam egy régóta nem használt tévét, pár másodperc múlva sistergő hangot hallottam, elment egy kis időre a kép, a hang maradt, aztán visszajött a kép de a hang sistergő maradt, utána gyorsan kihúztam a konnektorból, nehogy nagyobb baj legyen, és ilyen égett szagot éreztem, de elég messzire elment a szag szóval valami nagyon kiéghetett benne. Mi történne ha bekapcsolnám megint? Amúgy már sokszor járt szerelőnél ez a tévé, ezért is vettünk újat és ezt nem használtuk, de pár hónapja még működött rendesen.2013. febr. 14. 18:33
1/3 gabor.galilei válasza:
Akármi is történhetett, de magától biztos nem javult meg azóta. Ha bekapcsolod akkor még más is tönkremehet az eddigieken kívül. Szerelő, vagy ha nagyon régi akkor kuka.
2/3 anonim válasza:
Hali! Minimum egy típust adjál.. anélkül a kérdés kvázi olyan mintha azt kérdeznéd hogy fuldokolva megállt az autóm mit csináljak? :) Az "ózonszag" sorkimenő,és vagy sokszorozó hiba lehet.. Hosszabb állás után lehetséges a sorvégfokozat hibája.. de típust toljál. Akkor fognak csak érdemben hozzászólni,és segíteni!
3/3 A kérdező kommentje:
Funai, a pontos típusát nem tudom
2013. febr. 17. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!