Mi lehet a hibája?

Figyelt kérdés

Az a helyzet h nem nyomtattam kb 1 évig a nyomtatómmal de a patronba nem volt sok tinta.

Most feltöltettem, mert ha az újat veszem, nagyon drága.

És nem nagyon akar nyomtatni, csíkos meg ilyenek...

De a helyen ahol töltettem, van 3 nap garancia.

Most a nyomtatóm a rossz, vagy a patron / tinta nem jó?

(szkenelni szkenel csak a nyomtatással van a baj..)

2013. febr. 13. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Vidd vissza a patront, ahol töltötték - a nyomtatóval együtt - és mutasd be a helyszínen, h ennyit ért a munkájuk! :(
2013. febr. 13. 16:20
 2/8 A kérdező kommentje:
A nyomtatót is??
2013. febr. 13. 16:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem a nyomtatóval van a hiba?
2013. febr. 13. 16:26
 4/8 D.O.81 ***** válasza:

Üdv!

Jól mondod! Nem a nyomtató a tré.

Üdv!

2013. febr. 13. 16:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendbenvan! :) Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 13. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasonló hibát eredményez, ha pl elkoszolódott, oxidálódott az érintkező akár a patron oldalán, akár a nyomtatónál. Érdemes megtakarítani tiszta alkoholos ronggyal.

De általában a legtöbb esetben a patron fúvókája a felelős és ezt utántöltéskor nem takarítják ki. Nem is értenek hozzá. Ezért jobb, ha újat veszel. Tudom, rohadt drága. A tintasugaras nyomtatók ezért nem gazdaságosak, főleg otthoni használatra, mert legtöbbször beszáradás miatt kell kidobni a patront.

2013. febr. 13. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
Még megpróbálhatod egy párszor lefuttatni a fúvóka tisztító programot, amit a nyomtató szoftvere kell, h tartalmazzon.
2013. febr. 13. 20:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Értem, megfogom próbálni, holnap visszavisszem a patront, alkotok valamit majd...

Köszönöm még 1X! :)

2013. febr. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!