Az alábbi dolgok mennyire károsítják az XBOX 360 slimet?

Figyelt kérdés

Több dolog érdekelne így ezt most egy kérdésbe rakom fel és nem több-e.

1) Ha mondjuk nem kapcsolom be legalább egy hónapig.

-Nem mindig tudok játszani s van amikor egy hónapig nem használom s féltem, hogy emiatt elromlik.

2) Ha több mint 3 órát játszok akkor tönkre mehet?

-Gyári hűtöm van (vagyis az alap) és 2 óra játék után eléggé felfórosodik emiatt nem is merek többet játszani.

3) Ha játék közbe áramszünet lesz akkor tönkre mehet? (ez a kérdés nem csak a konzolra hanem a benne lévő DVD-re is érvényes)

4) A hegesztés mennyire károsítja?

-Nem messze minden nap hegesztenek, más vonalon és emiatt szintén nem merem használni.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2013. febr. 12. 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

1) 0 kockázat

2) 0 kockázat (az hogy melegszik normális, minden elektromos cucc termel hőt, minél komolyabb valami annál inkább)

3) ez semminek sem tesz jót, de hogy elromoljon tőle valami az azért elég valószínűtlen, de a 4 pont közül ez a legveszélyesebb (nekem PS3 az évek folyamán már rengetegszer kapcsolt ki áramszünet miatt, és aztán ugyanonnan folytatódott minden). Azért ha nagy a villámlás inkább kapcsold ki. DVD tönkre nem mehet benne, max ha elromlik akkor nem fogja tudni kiadni a lemezt ami benne van.

4) ezt nem értem.

2013. febr. 12. 22:20
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. Viharoknál sose kapcsolok be semmit + ki húzok mindent, már megjártam a PC-vel egy jó párszor. Csak azért kérdem az áramszünetet mert itt gyakran elszokták venni.

A 4 pont-hoz : [link]

Mikor valaki hegeszt akkor villogni szokott a lámpa, és gondoltam/gondolom, hogy ha arra hat akkor másra is hat.

2013. febr. 12. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!