Vetítés falra projektorral (többi lent)?!
Figyelt kérdés
Na van ugye egy tökmindegy-milyen Epson projektor és van egy 2 méterszer másfél méteres falfelület. Láttam már ötleteket festésre, bútorlapra, de én most azt szeretném kérdezni, hogy vajon így ahogy van (sima fehér fal, semmi különleges) élvezhető lesz-e a képminőség. Olyan nem lesz, mint a fóliánál ezt tudom, csak ugye ekkora falfelületre nem is lenne esztétikus. Működik-e ez így, tapasztalatok, stb.?#projektor fal vetítés
2013. febr. 12. 20:06
1/2 anonim válasza:
Rendezvényeken gyakran vetítek falra és vászonra is. Egy sima fehér falfelület tökéletes.
2/2 anonim válasza:
Melóhelyen falra vetítünk vele kb 2x2m nagyságban.
Elég sz@r, de működik.
Vászonnal világosban is látszik, a falon csak ha be van sötétítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!