A 2.1-s hangrendszer hány ohm-os szokott lenni?
Figyelt kérdés
Kaptam egy primitívebb 2.1-s(aktív) szettet(gagyi kínai),amelynek a front hangszórója halott,csak a két szat szól.
Kicserélném a hangszórót,de SEMMI felirat nem jelzi a dobozon,hogy hány ohm-os. A hangszóró hátulján a számsor sem utal rá.
Gyanítom,4-s.
2013. febr. 12. 13:52
1/3 anonim válasza:
A két dolog független egymástól. Attól, hogy 2.1, még akárhány ohmos lehet.
Ha a rossz hangdobozt szétkapod, akkor magára a hangszóróra szerintem rá lesz írva.
De az is lehet, hogy csak a vezeték tört meg, szóval még ne dobd ki a hagszórót. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Írtam...a hangszórón semmi felirat,csak egy kilenc jegyű számsor.
Túl vagyok már mindenen,szétszedtem,kipróbáltam másik hangszóróval,stb. Már csak menni kellene venni egy másikat bele. Egyébként egy egyszerű,kicsi cucc, a hangszóró 8! cm-s benne.
2013. febr. 12. 14:18
3/3 anonim válasza:
Multiméterrel mérd meg a hangszórót. Mert így csak tippelni lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!