10"-os tabletet szeretnék venni, max 120 ropi van rá. De mégis milyent?
Figyelt kérdés
samsung simogatós telóm van, nehezen, de megbarátkoztam vele. annyira, hogy kedvet csinált a nagyobb képernyőn olvasáshoz. asztalim van, laptop nem érdekel, csak olvasáshoz, böngészéshez, újság helyett a konyhaasztalnál. öregek vagyunk, már csak ez vidítana fel köszönjük, ha valaki hasznos tanácsot ad.2013. febr. 12. 07:01
1/6 anonim válasza:
Nexus 10. Ettől jobb nincs ebben a méretben.
2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,rákeresek.
2013. febr. 12. 09:13
3/6 A kérdező kommentje:
jó is lenne, csak nem kapható.
de azért köszönöm.
2013. febr. 12. 09:32
5/6 anonim válasza:
Samsung galaxy tab 2 10.1 ;))
100.000-ba kerül, ha nem sim kártyásat veszel. De olcsóbban megkapod használtan. De inkább újjat vegyél. Vagy ha azt akarod hogy maradjon is pénzed, akkor vegyél ugyanazt, csak 7.0-ba. Bár az kicsi xD
Amúgy lehet venni kb 700 ft-ért 200 db-os ropit is :DDD
6/6 A kérdező kommentje:
nem rossz a ropi sem, de dálután vettem egy ASUS TF300T,t. most ismerkedem vele. ami nekem fontos, van hdmi csatlakozó, 8 megás kam hátul, elől jóval kisebb, dokkolós.magyar a billentyűzet. 10.1 es.
köszönöm a segítséget. next 10 re nagyon hasonlít. ezt a gúgli gyártatka taiwanon.
mágegyszer köszönöm.
2013. febr. 12. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!