Hogyan oldhatom meg, hogy azokat a csatornákat, amelyeket mediaboxxal fogunk, ugyanúgy a többi szobában is lássuk mindeggyiket?
Figyelt kérdés
Tehát. Vettünk egy UPC mediaboxot, viszont a másik tévén ugye csak az analóg adásokat foghatjuk. Hogyan oldható meg, hogy a másik tévé is fogja mind a 84 csatornát?2013. febr. 11. 18:46
1/7 anonim válasza:
Kérni kell még egy boxot a UPC-től.
2/7 A kérdező kommentje:
Azért is kell havidíj
2013. febr. 11. 22:58
3/7 anonim válasza:
Akkor vegyél egy vezeték nélküli jeltovábbítót és a box képe a másik tévén is látható. Sőt, átviheted a box távirányítóját és onnan irányíthatod.
4/7 A kérdező kommentje:
De az nemjó akkor csak ugyqnazt tudom nézni mint a másik szobában.. annak nincs értelem
2013. febr. 12. 18:09
5/7 anonim válasza:
Márpedig ingyen, beruházás nélkül sehogy nem kerülnek át a csatornák a másik tévére. Szvsz. a legolcsóbb megoldás, ha kértek egy másik boxot is a szolgáltatótól.
6/7 anonim válasza:
Még egy megoldást kifelejtettem. Ha a tévén van CI modulfogadó és a készülék kezeli a CI+ rendszerű kártyát (a legújabb Samsungok pl. ilyenek), akkor igényelhettek UPC Mediacard-ot. Bár szerintem ez sincs ingyen és nem tudom, hogy 2. tévéhez lehet-e kérni.
7/7 A kérdező kommentje:
nemjó a kártyval mert azt is ugyanugy nézik mint a boxot.. azért is kell fizetni
2013. febr. 16. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!