Hogyan tudok csatlakozni az xbox live-ra?
Figyelt kérdés
Próbáltam, de valamiért nem sikerült.
rámegyek a sign me up-ra beírom az e-mail címet, de mindig azt írja ki, hogy invalid e-mail or password, vagy valami ilyesmi. Vagy nem is itt kell csatlakozni?
azt is mondták, hogy úl profilt kell készíteni, de akkor nem is kérdez semmit a live-val kapcsolatban?
2009. szept. 6. 11:53
1/3 anonim válasza:
Én sem vagyok tapasztalt ilyenben, de nálunk Magyarországon nincs live szolgáltatás, tehát a profilod készítésénél egy másik országot kell meg adnod, ahol van ilyen. Szólj hogy sikerült-e valamit intézned, kíváncsi vagyok.
2/3 anonim válasza:
Írj be egy új e mail cimet ami létezik. Ne magyarorzságot add meg, mert itt nincs live szolgáltatás. Tök új profilt kellet csinálom.
Csináld új e mail cimmel.
3/3 meister66 válasza:
Sziasztok!
Hogy kell beállitani? Nekem nem ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!