Ps 3 vagy eggy fullos asztali gép?
Figyelt kérdés
2013. febr. 11. 14:06
1/8 anonim válasza:
Nem zavar, hogy tök más? Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy milánói makaróni, vagy biciklizel egy órát?
2/8 anonim válasza:
Egy fullos pc! Olcsóbb a játék, jobb a grafika.
5/8 anonim válasza:
Van pár százezer forint a kettő között...
6/8 A kérdező kommentje:
Ide váloszokat szoktak várni nem okoskodást makaróni meg kerékpár. De ha csak ennyire tellik ?!
Szerintem ha azt nézed Pc mivel sok játék ingyen megszerezhető ,grafika full. Több pénz, szerintem nem,mert ps3 -hoz nem olcsó a játék. Nem tudom talán ha chippelhető.De viszont a ps3-on soose fog akadni semmi.de én igy is a pc-re szavazok
2013. febr. 11. 15:35
7/8 anonim válasza:
Kedves kérdező pont te vagy aki okoskodik és hülyeségeket irkod. Egy ps3 alapgép 70-80 között mozog. Egy pc úgy ahogy te irtad fullon játszva plusz egy 100as. Ahogy megszerzed innen onnan a játékot pcre, úgyanúgy meglehet ps3ra is. Tehát eleve a kérdésed maga hülyeség mert nagyon nem egy árban van a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!