Nem tudom milyen elektromos gitárt vegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon kezdő vagyok ezért nem szeretném elhibázni milyen gitárt vegyek .tetszenek a BMI gitárok de nem tudom jó az egy kezdőnek.mit ajánlotok ?2013. febr. 10. 21:41
1/13 lumia800i válasza:
USA Fender Stratochastert. Nekem is ez van. Bár én jól gitározok.
2/13 anonim válasza:
Akkor tanuld meg leírni a Stratocastert:) biztos rá van írva a gitárra, elég lenne ránézni néha.
3/13 anonim válasza:
Aki ilyen jól gitározik, az már mondhatja így is. :)
4/13 kojee válasza:
Kérdés, hogy mennyi pénzt tudsz rászánni, és egyáltalán mért szeretnél elektromos gitárt (tehát zenekarban szeretnél gitározni? miféle zenét szeretnél játszani?)
A BMI gitárokról semmit nem hallottam, de ahogy látom elég olcsó, tehát ár alapján azt javasolnám, hogy ne vedd meg. Az olcsó kategóriában a Cort gitárokat szokták dicsérni, tehát az ár/érték arányuk jó.
5/13 A kérdező kommentje:
Hát én szeretnék 50.000 inkább 40.000 ft alatt egy kezdő gitárt venni és nem tudom hogy aki eleve olyan kezdő mint én inkább tanuljon meg először klasszikuson vagy felesleges ?
2013. febr. 11. 20:53
6/13 anonim válasza:
Szia!
Kezdésnek semmiképp nem ajánlok elektromos gitárt, próbálkozz először egy sima egyszerű neylon húros gitárral, ami árba 20 Ezer fölött van, fontos, h kialakuljon a hallásod, és azt egy rossz gitárral nem igazán tudod elérni!
Később ha már elég jól mennek a dolgok, vehetsz egy elektroakusztikus gitárt is, és így évek múlva ha még mindig akarod mehet az elektromos gitár!
7/13 anonim válasza:
ennek semmi értelme nem volt :D akkor a klasszikus gitár előtt meg 3évig tapsoljon, meg 4évig szolmizáljon.
9/13 anonim válasza:
honnan szedsz ilyet, hogy klasszikus gitáron kell játszani, utána jöhet elektroakusztikus, és végül elektromos...? ha nem értesz hozzá, ne adj tanácsokat, főleg nem ekkora hülyeségeket. még csak nem is rokonműfaj a klasszikus gitáron való játék, és a szólógitár. NE BESZÉLJ BUTASÁGOKAT:) köszönöm.
10/13 anonim válasza:
:DD vicces mikor ilyen emberek szólnak be! nem tudom én még nem ismertem olyan embert aki egy solo gitáron tanuld meg mondjuk tabot olvasni vagy épp az akkordokat tanulni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!