Mennyiért lehet venni ilyen tv-t?
Figyelt kérdés
Mennyiért lehetne venni olyan tv-t amin van hdmi bemenet (vagy mi) hogy hogy a tabomat össze tudjam kötni vele? Szinte a legkisebb is jó, de azért annyira ne. Csak az újabb fajtálban van ilyen? Nekünk régebbi, "dobozos" tv-nk van, de csak fejhallgató, és pár kör alakú szines izé van rajta. Gondolom hangfalnak vagy valami. Mrnnyiért lehetne venni legolcsóbban?2013. febr. 10. 19:46
3/9 anonim válasza:
#2 hozzászóló! Én nem hiszem hogy hdmi meg a komponens csatlakozó kompatibilis, az egyik digitális a másik analog. Ez csak valami konvertálóval működik nem?
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi. A színesek a tv-be, a másik a tabletbe?
2013. febr. 10. 20:15
5/9 A kérdező kommentje:
Most akkor jó, vagy nem? :oo
2013. febr. 10. 20:19
6/9 anonim válasza:
Az a kábel önmagában nem működik, kell hozzá egy konvertáló is. Itt egy video róla. Mondjuk nem ezt kábel használja, de a konvertálóra akkor is szükség van.
8/9 A kérdező kommentje:
Linkelnél mind2ből egyet, ami jó? Mert akkor megrendelném.
2013. febr. 10. 21:06
9/9 anonim válasza:
Ilyenre lenne szükséged [link]
De magyar webáruházban nem találtam, csak olyat ami komponensből csinál hdmi jelet. Neked meg fordítottjára lenne szükséged. De mielőtt meg rendelnéd ellenőrizd hogy valóban van komponens bemenet a tv-n PIROS ZÖLD KÉK csatlakozó. Kábelekkel együtt kb. 25000 ft. Szerintem ha van rá keret inkább vegyél egy tv-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!