Miért van ez így?

Figyelt kérdés

Arra gondolok miért van az hogy mindenki jónak tartja a JBL,Pioneer cuccokat.. pedig az rms teljesítménye alig haladja meg a negyedét.

Max teljesítményekkel dobálóznak pl:. Jbl 1000W max power/

250W rms (Sz*r) pioneer 1300W max/300W rms wtf??

Persze a minőségük jó de ezzel szar sem érnek ha jó a minőség de a teljesítmény kicsi..

2013. febr. 10. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mire akarod használni a hangsugárzókat.

A teljesítmény az én felfogásomban nem egyenlő a minőséggel.

Az én házimozi rendszerem sem képes pl "gigawatt" teljesítménnyre ( 125W max, de a közelében sem szoktam használni), de a szobámba tökéletesen elég és majdnem 1MFt volt az erósítővel együtt.

Persze simán lehet, hogy én vagyok a lúzer és csupa olyan dolgot vettem figyelembe ami baromság :) Pl az házimozi erősítő kalibrációja :).

2013. febr. 10. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:

De ezek autóba szánt mélyek.

Ott pedig a nagy hangnyomós stb a lényeg.

2013. febr. 10. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Aha. Akkor javaslom sétálj be egy BMW szalonba és hallgass meg egy Bang&Olufsen hangrendszert. Ott sem fogsz "gigawattot" kapni a füledbe.

Persze ha célod az, hogy hanghajtással pótold a lóerőket és leresztett ablakkal behangosítsd a lakótelepeket akkor ezeket a cuccokat valóban nem neked találták ki.

2013. febr. 10. 13:03
 4/6 A kérdező kommentje:

én otthon használom a cuccom ami 500 W rms dld 500+

és ezek sem szólnak szarul (persze a camera ezt nem tudja felvenni rendesen..)17 évesen meg nincs sok pénzem..

Ez a cucc csak 20000Ft-omba került+10000 az erősítő

https://www.youtube.com/watch?v=NfrFymXGRA8

https://www.youtube.com/watch?v=bq5duW2NOpA

2013. febr. 10. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Látod? Téged is megvezetnek.Te is a számokat nézed.

A minőség a lényeg. Szépen szóljon, ne hangosan

2013. febr. 12. 08:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Kinek mi tetszik nekem sokat számit a nagy hangnyomás

A DLD-K nem sorolhatók az mnc sal kategoriába

2013. febr. 12. 22:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!