Ps2, miért van az hogy ki írtam már ps2re játékokat és mind indult problémák nélkül és játszottam rajtuk, de utána egy idő mulva megint irtam ki és a ps2-m nem akaja egyátalán beolvasni a lemezeket mintha bese raknám pedig ugyan ugy írtam?
Ugyan azokra a lemezekre írtad vagy másmilyenre?
Ha olyan játékot szedtél le a netröl ami rosszul volt feltéve akkor ez is lehet az oka. És midnenképp + os lemezre írj ki játékot mert a gépek ezeket szeretik jobban, tovább is bírják, meg minőségileg is jobbak, nem felejtenek adatot. Én a TDK vagy a Verbatim lemezeket javaslom azok jók és nekem is beváltak, amikor ps2 re írtam még ki régebben.
Nem tudom hogy milyen író progit használsz de ajánlanám figyelmedbe:alcohol 120
http://www.youtube.com/watch?v=DiOwa0CLykc
ebben alapból benne van a ps2 lemezek kiírása!
Ja igen és maximum 4x irhatod ki de azt hiszem minél lasab anál jóbb .De én maradné az alcohol melet!
Egyesek szerint csak 4X szabad kírni, de nekem akkor gyakran kifagy nem megy stb.Ezért szoktam 6x vagy 8x-on.
Nem azt mondom hogy nem megy, de nekem Verbatim féle lemezek rossz tapalatok voltak.Talán Próbálj ki másik lemezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!