Milyen hangfalat ajánlotok?
nem mindegy hogy hazibuli vagy nagyterem mert egy hazibulihoz nekem eleg volt a par 150 wattos hangfal amit asztaloskent szamitasok alapjan konnyu szerel megcsinaltam magamnak es kevesebb koltsegbol
komolyabb hangositasra, mondjuk nagyterembe mar ez nem eleg ide mar ajanlatos a fent emlitett 400 wattos rendszer es az se baj hogyha van belolle tobb
ami a kinalatot illeti az meg nehez dio mert rengeteg cucc kozul lehet valogatni es egy azon kategoriaba elhanyagolhato kulombsegek vannak tehat itt mar a te penztarcad es izlesed szab hatarokat
Jól mondja az előttem szóló, b*szhatod a 400 wattot, ha egy 20 centis mélynyomó van benne, aminek a hangnyomása 88db.
Figyelni kell az ilyen adatokat is, mint az átmérő, hangnyomás, frekvenciaátvitel, terhelhetőség, zaj-jel arány, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!