Mit gondoltok erről a táblagépről?
2013. febr. 8. 16:30
1/4 anonim válasza:
Szia! nemrég vettem énis egy tabletet és nagyon ráfáztam! Minden képpen azt ajánlom hogy amíg nincs pénzed egy samsung tab-ra addig ne vegyél tabletet! Annak idején nekem is ezt tanácsolták de nem fogadtam meg(kár). Ez az első pár napon elájulsz tőle de aztán pár nap után elkezd szaggatni! 1,2 Ghz-es processzor nem valami jó főleg, hogy 1 magos. Én azt mondom neked hogy nem tudom hogy te mennyire szereted az apple termékeket(én nrm nagyon) de vagy egy iPad vagy egy Samsung Galaxy tab 10 vagy amit sokan nem "ismernek" az a Samsung Galaxy Note 10.1 ennek a Note-nak az az előnye hogy adnak hozzá ceruzát is amivel irányíthatod. Nagyon jó funkciókat építettek bele és ami a legjobb hogy bazi gyors! ha jól emlékszem akkor 1,4Ghz 4 magos. Ha van kérdésed akkor írj privátban.
2/4 Osynho válasza:
Az elsővel abban egyetértek, hogy 1 magos tabletet nem érdemes venni.
Min követelmény: 2 magos proci, 1gb ram, ips panel, 7"-nál 1024x600-as, 8-asnál meg 1024x768-as felbontás. 9,7"-ra az utóbbi már pixeles, de ez egyénfüggő.
3/4 A kérdező kommentje:
Most néztem,hogy a Samsung galaxi tab 2-nél 1 Ghz van írva. Akkor az sem jó? Vagy akkor,hogy ez? Meg azt melyik adatból tudom megállapítani,hogy hány magos?
2013. febr. 9. 11:02
4/4 Osynho válasza:
Általában írják a specifikációnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!