Mi baja asz autórádiómnak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Levehető előlapos, nem tűl márkás cd-s autórádióról van szó.
A gond a rádiós részénél van.
Rámegyek, hogy keressen állomásokat, és vagy csak egyet, vagy eggyett sem talál. (régebben mindig 8-10 áloomást találz), a manuális keresésnél is ez van.
Én az antennakábelre gyanakszom, hogy valami elszált.
Már szétszedegettem ,megnéztem minden érinkzőjét, újra is indítottam, és semmi ugyan ez a helyzet.
Aki tud légyszi segítsen!
2009. szept. 5. 07:19
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg,hogy egy sima réz vezetéket 1-2 m hosszút bedugsz a rádió antenna bemenetébe(a közepébe,ahová a jel megy,ne érjen össze az árnyékolással),s kilógatod az autón kivülre,ha úgy bejönnek az adások,akkor az antennád a hibás,ha úgy sem,akkor a rádiót kell javitani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, jó ötlet.....
nekem eszembe se jutott, már le akartam bontani az antenna alatt lévő műanyag borítást....
így azért még nem kezdek el bontani....
2009. szept. 5. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!