Leendő fejhallgatóm paraméterei (lenn volnának a paraméterek), jónak számít?
Jónak? Milyen szempontból? 3 műszaki paramétert közöltél. Ez alapján kellene ítélkeznünk? A frekitartománya rendben (ha tudja azt, amit ráírtak). Persze nem közöltek frekimenetet. Nem ismerjük a torzítását. Az pedig, h mekkora az impedanciája akkor bír jelentőséggel, ha ismerjük, mihez lesz csatlakoztatva. Ha sokat szeretnéd használni - úgy értem, h 1-1 alkalommal huzamosabb ideig - akár órákig - akkor nagyon fontos szempont a viselhetősége. Nem nyomja-e a fejed, füled, nem fülled-e be a hallójárat?
Remélem, segítettem!
köszi a választ. :) nyugi, nem haragszom, az ízlésem borzasztó amúgy is, ezt én is tudom X"D
nos, az anyagi dolgaim nem engednek jobbat, szóval kénytelen vagyok egy ilyennel beérni.. : D és az a baj, hogy itt sehol se tudnám kipróbálni. :/ szóval lesz ami lesz alapon vagyok kénytelen beleugrani egy ilyen vásárlásba, nem várok tőlük sokat. : D csak némi strapabíróságot a csatlakozónál, mert én ott szoktam őket kinyírni. ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!