PS3-ra move-ot megéri venni?

Figyelt kérdés

Szóval szeretnék PS3-ra move-ot venni, de nem tudom, hogy megéri-e. Ha igen akkor milyen játékokat ajánlotok? Úgy hallottam, hogy a Heavy rain nagyon jó lett move-ra. De engem érdekelne a többi játék is. Például a Sports Champions-t vagy a The fight-ot megéri megvenni? Jól lehet vele játszani vagy hamar meg lehet unni?

A válaszokat előre is köszönöm!

2013. febr. 4. 17:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Én már próbáltam, és nagyon gagyi, és akig van rá játék, xbox 360 kinect sokkal jobb!
2013. febr. 16. 17:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Elhiszem hogy jobb, de nekem ps3-mam van és arra szeretnék mozgásérzékelőt venni. Ezért érdekelne. Még jöhetnek válaszok!!! :D
2013. febr. 16. 17:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Én próbáltam a kinectet és move -ot is. Szerintem mind2 felesleges. 1-2 órát ellehet velük lenni, de hamar megunod, mert nincs normális játék rá.
2013. máj. 5. 18:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Én vettem Move-ot. Egyszer-kétszer el lehet vele lenni, de szerintem nem éri meg.
2013. júl. 21. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, folytatom:

Heavy Raint kontrollerrel toltam végig, Move-val csak belenéztem, de amit láttam, az nem adott hozzá sokmindent (tényleg csak pár percig toltam, tehát ez nem feltétlenül mérvadó). Sports Championship jópofa, íjászkodás szerzett pár kellemes pillanatot családban. A The fight-ban én csalódtam, demó alapján jobbnak tűnt, de kalimpálás le tudja fárasztani az embert.

Remek, első alkalom, hogy benéztem a dátumot. "Szeretem", hogy GYK féléves témákat is ajánlgat.

2013. júl. 21. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon régóta van move-om, kb. azóta, amióta kijött.

The Fight pl. edzésre nagyon jó. 30 perc verekedés után, még levegőt se fogsz kapni. Heavy Rainről szintén azt tudom, mondani, hogy jó. SPort Champ. 1-2 megvan nagyon jókat szoktunk rajta játszani, sielni, tekézni. De vannak rajta más játékok is.

Heti egyszer kétszer elő szoktam venni, és ökörködni rajta, meg edzeni. Szerintem megéri.

Ja, de a legjobb a MJ táncos játék. Ott aztán lehet bohockódni.

2013. dec. 7. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!