PS3-ra move-ot megéri venni?
Szóval szeretnék PS3-ra move-ot venni, de nem tudom, hogy megéri-e. Ha igen akkor milyen játékokat ajánlotok? Úgy hallottam, hogy a Heavy rain nagyon jó lett move-ra. De engem érdekelne a többi játék is. Például a Sports Champions-t vagy a The fight-ot megéri megvenni? Jól lehet vele játszani vagy hamar meg lehet unni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Előző vagyok, folytatom:
Heavy Raint kontrollerrel toltam végig, Move-val csak belenéztem, de amit láttam, az nem adott hozzá sokmindent (tényleg csak pár percig toltam, tehát ez nem feltétlenül mérvadó). Sports Championship jópofa, íjászkodás szerzett pár kellemes pillanatot családban. A The fight-ban én csalódtam, demó alapján jobbnak tűnt, de kalimpálás le tudja fárasztani az embert.
Remek, első alkalom, hogy benéztem a dátumot. "Szeretem", hogy GYK féléves témákat is ajánlgat.
Nekem nagyon régóta van move-om, kb. azóta, amióta kijött.
The Fight pl. edzésre nagyon jó. 30 perc verekedés után, még levegőt se fogsz kapni. Heavy Rainről szintén azt tudom, mondani, hogy jó. SPort Champ. 1-2 megvan nagyon jókat szoktunk rajta játszani, sielni, tekézni. De vannak rajta más játékok is.
Heti egyszer kétszer elő szoktam venni, és ökörködni rajta, meg edzeni. Szerintem megéri.
Ja, de a legjobb a MJ táncos játék. Ott aztán lehet bohockódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!