Ipod nano 4g-hez alkatrész?

Figyelt kérdés
Hozzám került egy 16GB-os Ipod nano 4g, minden tartozék nélkül, de míg le nem merült bebizonyosodott h. működőképes, annyi hibája van h. az alját valami okos ember lefeszegette, így ott nincs meg a borítás, továbbá a fémes rész is eldeformálódott a feszegetés miatt. Meg szeretném menteni, így azt gondoltam ki, hogy ha alkatrésznek találok Ipod-ot akkor össze lesz valahogy ügyeskedve a kettő. Találtam olcsón egyet de az 3g, alkatrészek nélkül, ettől függetlenül pár dolgot fel tudok használni belőle szerintetek? Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de ilyennel még nem volt dolgom. Tudom hogy nem drága típusról van szó, de eszmei értéke van a kicsikének, szóval örülnék neki ha meg lehetne oldani bontott alkatrészekből a javítást. Köszönöm a segítséget előre is!
2013. febr. 3. 21:42
 1/1 A kérdező kommentje:
Javítom magam, nem 3g-t találtam hanem 2g-t alkatrésznek.
2013. febr. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!