A tablet pc amit vettük a kijelzője betört a márkáját nem tudom a dobozán csak az volt ki írva Tablet pc amit szeretnék kérdezni egy bontott 7" 480 x 800 kijelző jó ebbe a gépbe?
Figyelt kérdés
szoval a két kijelző egyforma ha minkettö 7" 480x 800?2013. febr. 3. 14:34
1/9 anonim válasza:
Ennyiből még nem biztos, hogy egyforma, az már más kérdés, hogy ettől függetlenül működhet vele ugyanúgy.
2/9 anonim válasza:
Na ezért nem kell venni no name tabletet...
3/9 anonim válasza:
Szerintem tisztázzuk egyáltalán ,hogy mit keresel. A kijelző tört be és nem látsz semmit,mert össze van fojva a folyadékkristály,vagy az érintöképernyö tört be és nem érzékeli az érintést ?
Pont most estem utóbbi helyzetbe: a lánypm betörte a tescos Lark Freeme 70.6 érintöjét - kínából 34 USD-ért lehet rendelni. Ha kijelző kellene hozzá az újabb 37 dolcsi lenne.
Minden kínai szarhoz van minden az ebayen,de a kinai ujév miatt 2 hétig ezek most nem dolgoznak és utána is 1 honap a szállitási idö
4/9 A kérdező kommentje:
A kijelző tört be és nem látsz semmit,mert össze van fojva a folyadékkristály a kijelző világit így néz ki: [link]
2013. febr. 4. 17:59
5/9 anonim válasza:
Meg ahogy nézem a digitizer is .. Kétlem,hogy megérné a javítást ,ettől jobb tudásút tudsz 20e Ft alatt venni újonnan , a javítás is közel ennyi lenne
6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi de ez nem az én gépem csak így néz ki!Ja és mi ez a digizer?Ja és köszi a gyors választ
2013. febr. 4. 19:26
7/9 anonim válasza:
A digitizer az érintőképernyő,ez a legfelső réteg,ez érzékeli az érintést. Alatta van az LCD kijelző ,az megjeleníti a képet. A fotók alapján úgy látom,hogy mindkettő törött . Én a lányom gépébe rendeltem érintőképernyőt , 34 USD (7600Ft) az ára ,de nekem csak az tört el, ha a kijelző is törött lett volna,akkor még 1x ennyi - a gépet karácsonyra vettük neki 16900 Ftért az egyik multinál. Mindkettő cseréjét már nem érné meg
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2013. febr. 4. 20:19
9/9 anonim válasza:
Szia!
Látom nem most tetted fel a kérdést, ezért érdekelne, hogy végülis mit csináltál? Nekem is ez a problémám és érdekelne, hogy te mit kezdtél vele. A választ előre is köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!