Még mindig meglehet azt csinálni, hogy régi xbox HDD-jét átrakom az új xbox slimbe?

Figyelt kérdés

Nagyon sik videó van a neten erről és ebből egyértelmű lesz, hogy meglehet csinálni, csak az a kérdésem, hogy azóta a microsoft nem változtatott a csatlakozáson, vagy valamit, hogy ne lehessen ezt megcsinálni?

(személyes tapasztalatok érdekelnek nem saját vélemények)

Előre is köszönöm!

2013. febr. 3. 07:26
 1/2 anonim válasza:

Nem. En ugy tom h eddig is csak ugy lehetett h csak adatot tarol de futtatni nem tudsz rola vagy tolteni ra cd rol jatekot vagy netrol jatekot ra. Csa ilyen biztonsagi mentesekre jo, de osszekotni osszelehet vele. Sztem jobban jarsz ha ujat veszel mert tarolhatsz is es futatthatsz is mindent amit akarsz.

Remelem segitettem egy kicsit. :)

2013. febr. 8. 19:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Közben már megvettem a régi HDD-t és bele is raktam. Rendesen működik úgyhogy no para :D
2013. febr. 8. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!