Miért nem szól a hangfal rendessen, rossz lehet az erosítő?

Figyelt kérdés

Van egy erosito ( [link] Creative 5700 5.1 es szetbol.

Idaig nem volt hozza adapter. Amikor elszor kiprobaltam egy masik creative 5.1 adapterevel akkor kiegettem az adaptert mivel masmien volt az adapter árama.

Azota szereztem hozza (egy notebook adaptert 16V,2,5A),rakotottem egy ilyen hagfalat. ( [link] A hangfal nagyon halkan szolt,csak ha maxra tettem akkor engedett ki hangot magából.

Mivel sok gomb van az erősítőn el kezdtem nyomkodni es volt amikor valamelyik gombra felhangosodott egy rovid ideig(nem tudom melyikre mert levan kopva az írás mar rola...) Rossz lehet? vagy tonkre mehetett amikor kisült az adapter ..

Az erosito hatuljan eleg fura a bemenet amivel osszekell kotni pl. az erositot a pcvel(jackes végzodes es amit benoymok az erositobe az pedig olyan auxos. AZ auxos nem a hagyomanyos hanem ilyesmi a "feje,vege":

[link] ) de elvileg mukodni kell a kabelne mivel massal leprobaltam ott szolt jol. Az erositobe is belemegy ,egyet kattan is.

2013. febr. 2. 15:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!